Tema Nadal – Comissió de Teatre The Salats

Benvolguts amics:

El Divendres 24 d’Octubre ens varem reuinir amb la Comissió de Reis de l’Estartit per ferir-los una participació voluntaria per a la realització d’una petita escenografia del pessebre per part de la nostre associació, ens van rebre amb els braços oberts, els hi va agradar la nostre proposta i aixó és el que vam acordar:

per el 23 de Dessembre (juntamente amb els nens dels col·legis que recitaran versos) fer una escenografia petita ( amb paradetes,; el flequer, el ferrer, els pastors,…) i aprofitar per vendre butifarras per a guanys extres de la Comissió dels Reis . A més ens van oferir si a part de fer aquesta activitat voliem fer un sopar els de l’Associació que participem; una butifarrada.
Per la nit de reis es tornaria a repetir les escenografies del 23 a més de pastorets que servirien el vi calent ( aquí s’han d’excloure aquells qui ja desde fa anys participen a la cabalgada)

Per tant crec que és una activitat senzilla i divertida i alhora començem a visualitzar el treball que requereix qualsevol esdeveniment i ens donem a conèixer entre les demès entitats del poble d’una manera original i fácil.

Necessitem ràpidessa en les confirmacions i sobretot tota aquella gent que volguès participar s’ha de compometre a ajudar al montatge i desmontatge.

Fora bo que es participes en les dues activitats, però entenem que les dates són molt familiar i potser no tothom podria participar-hi, ens conformem amb una.

Deixa un comentari